Sydämeen kaiverrettu

Sydämeen kaiverrettu
Jeesuksen sanoja

sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Sydämeen kaiverrettu: suorittamisesta luottamiseen

Jumalan vanhurskaus tulee uskosta Jeesukseen Kristukseen, ja sen saavat omakseen kaikki, jotka uskovat.
-Raamattu (kirje roomalaisille 3:22)

Viikko 47 (19.-25.11.)

Ei tarvitse suorittaa, vaan luottamalla Jeesukseen saa lahjana omakseen Jumalan vanhurskauden, siis sitä millainen Jumala on. Onko tämä sinulle vaikeaa vai helppoa? Miksi?


#usko #Jeesus #kaikille #Raamattu #Jumala #twaarna

4 kommenttia:

 1. Tekstiviestillä:
  Kiitos viesteistä jotka auttavat ymmärtämään asioita siis mikä on tärkeintä ja laittamaan sivuun toisarvoiset asiat ja tekemiset.

  VastaaPoista
 2. Tekstiviestillä:
  Suorittaminen tuntuu vieraalta ajatusekselta! :-) Se Isän rakkaus, jota on saanut ansiottomana osakseen, vaatii tarttumaan tehtäviin, jotka Hän laittaa eteen. Hän on itse koko ajan mukana kaikissa vaiheissa, koska Hänen suuri ilonsa on jakaa aikaansa meidän heikkojen kanssa. "Minä olen sinun kanssasi joka päivä maailman loppuun asti." Mikä etuoikeus tehdä elämänsä matkaa yhdessä Luojansa ja Lunastajansa käsipuolessa! :-)

  VastaaPoista
 3. Tekstiviestillä:
  Se on olevinaan vaikeaa vaikka se oikeasti on hirmusen helppoa. Ihminen ei aina ymmärrä että vanhurskauden saa niin helposti että yrittä omin neuvoin edistää asiaa.

  VastaaPoista
 4. Tekstiviestillä:
  Se on helppoa, koska luotan Jumalaan ja Hänen lupauksiinsa. Inhimillisesti katsottuna olen oppinut lapsena luottamaan vanhempiini. Se, mikä on luvattu, on saatu. Äiti sanoi aina: "Ei pidä luvata, jos ei ole varma asian toteuttamisesta."

  VastaaPoista