Sydämeen kaiverrettu

Sydämeen kaiverrettu
Jeesuksen sanoja

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Sydämeen kaiverrettu: jalustalta alas

Olemmeko muita parempia? Emme lainkaan.
-Raamattu (kirje roomalaisille 3:9)

Viikko 46 (12.-18.11.)

Oletko kiivennyt paremmuuden jalustalle jollain elämänalueellasi?
Miten sieltä voisi tulla pois? Aika helpottava ajatus ettei tarvitse olla muita parempi, eikö?#BetterThanThou #tasa-arvo #Raamattu #Jumala #twaarna

6 kommenttia:

 1. Tekstiviestillä: Kristityn ja ei-kristityn ainut ero on: 1.llä on aina elämänsä joka tilanteessa Isä mukana. 2:n pitää tulla toimeen omillaan, joka paljon raskaampaa pitkän päälle!

  VastaaPoista
 2. Tekstiviestillä: En omasta mielestäni ole kiivennyt paremmuuden jalustalle. Rukoilen usein että olisin nöyrällä mielellä. En halua korottaa itseäni toista paremmaksi... Tai ehkä joskus olen ajatellut että olen parempi kun olen adventisti, mutta sitten rukoilen että olisi nöyrällä mielellä etten ajattelisi itseäni muita paremmaksi.

  VastaaPoista
 3. HYPPÄÄMÄLLÄ! Viuuuuh! Hiiii! Jumala ottaa kyllä kopin syliinsä ;-) Hih :-) Samalla Jumala voi siinä laittaa sylissään istuvan silmille semmoiset lasit, joiden läpi näkee toiset ihmiset samanlailla, kuin Jumalakin -samanarvoisina. ;-)

  VastaaPoista
 4. Tekstiviestillä:
  Kyllä Jeesus pudottaa heti kun on mennyt nenä ylös.

  VastaaPoista
 5. Tekstiviestillä:
  Onneksi saan olla ihan tavallinen tallaaja.

  VastaaPoista
 6. Tekstiviestillä:
  Onneksi ei tarvitse olla ainakaan kovin monessa asiassa: paremminkin tuntee olevansa huonompi, kun rupeaa tarkemmin elämäänsä miettimään.

  VastaaPoista