Sydämeen kaiverrettu

Sydämeen kaiverrettu
Jeesuksen sanoja

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Sydämeen kaiverrettu: oikea muutos ei tapahdu säännöillä

Oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus, jota ei saa aikaan laki, vaan Henki.
-Raamattu (kirje roomalaisille 2:29)

Viikko 44 (29.10.-4.11.)

Ympärileikkaus oli selkä ulkonainen merkki, joka osoitti, että kuului joukkoon. Millaisia ulkonaisia joukkoon kuulumisen merkkejä sinulla on (ollut)?
Millaisia sisäisiä muutoksia (=sydämen ympärileikkauksia) Jumala on tehnyt sinussa?  


#muutos #Henki #Jumala #twaarna

4 kommenttia:

 1. Tekstiviestillä tullut kommentti: Jumala on karsinut minusta asioita jotka eivät ole hyödyllisiä. Raamatussahan puhutaan oksien puhdistamisesta. Johanneksen evankeliumissa siitä puhutaan.

  VastaaPoista
 2. Kommentti Facebookista: Jumalan pyhälaki kuvaa Jumalan pyhää ja täydeĺlistä luonnetta. Näyttää meille omanluonteemme joka kokonaan epäpyhä - synnin turmelema. Elämäni tärkein kaikkeni on Jeesus Kristus minun Herrani lahjavanhurskaus ja pyhitys, joka luetaan hyväkseni. Näin olen kokoajan Isän Jumalan edessä Kristuksessa vanhurskas, pyhä, täydellinen siis synnitön.

  VastaaPoista
 3. Tekstiviestillä: Jumalan seuraaminen alkaa sisäisen tarpeensa tiedostamisella. Jumalan sana alkaa kiinnostaa, Pyhä Henki alkaa puhutella, mieli avautuu tajuamaan oman tilan Pyhän Jumalan edessä. Alkaa selvitä, että minä olen rikkonut Isääni vastaan monella tavalla, jotka nousevat tietoisuuteen pikkuhiljaa... Kun raamattua lukee edelleen, huomaa, että minusta huolimatta Isä on niin rakastanut maailmaa, meitä ihmislapsiaan, että lähetti Ainoan Poikansa, ettei yksikään, siis minäkään, joka Häneen uskon, hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän. Saisin olla Isäni ja Hänen Poikansa läsnäolossa iankaikkisesti, mikä Tarjous...! Onneksi taivasmatkalla Pyhä Henki jaksaa opastaa ja suojelusenkelini varjella usein sokeaa ja kuuroa matkalaista!

  VastaaPoista
 4. Tekstiviestillä: 10 käskyä on omaa elämää suurentava peili! Sen äärellä Pyhä Henki pyydettäessä paljastaa sen, mitä Jumala haluaa muuttaa sydämessä. Arvot, asenteet, haavojen syvyys paljastuvat, vaikeita muistoja saattaa nousta ym.. Jumala hoitaa meitä, kun annamme Hänelle tilaisuuden siihen...

  VastaaPoista