Sydämeen kaiverrettu

Sydämeen kaiverrettu
Jeesuksen sanoja

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Sydämeen kaiverrettu: häpeä vai voima?

Minä en häpeä evankeliumia, sillä se on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen kaikille, jotka sen uskovat.
-Raamattu (kirje roomalaisille 1:16)

Viikko 40 (1.-7.10.)

Oletko hävennyt evankeliumia? Mikä hävetti?
Miten evankeliumi toimii elämässäsi Jumalan voimana?

#evankeliumi #häpeä #usko #Jumala

3 kommenttia:

 1. Tekstarilla tullut kommentti: Tuohon ensimmäiseen on helppo vastata, ettei ole vielä tarvinnut hävetä evankeliumia eikä uskossaoloa muutenkaan. Mutta se jatkokysymys onkin jo toinen juttu. Toiminut elämässäni vai ei? Sen ehkä aika näyttää.

  VastaaPoista
 2. Tekstiviestillä: Kristus ei ole vaihtoehto, Hän on elinehto! 🙂 Ilman Häntä ei ole Elämää... Kaikki alkaa, elää ja päättyy Häneen. Tutustuminen Kristukseen on koko elämän mullistava progressiivinen kokemus. Tämä on ollut oma kokemukseni, kun v 1965 annoin Jumalalle avaimet koko elämääni... Se oli paras valinta, minkä opiskelijatyttö voi tehdä. Raamatun tutkiminen, rukous ja johdatuksen kokeminen päivittäisessä elämässä on upea kiitollisuuden aihe edelleen...

  VastaaPoista
 3. Tekstiviestitse:
  Todella tarvitsen näitä!

  Olen hävennyt - koska en ole tarpeeksi vahva ja olen ollut huolissani siitä, mitä minusta ajatellaan. Enää en häpeä, mutta voisin pitää sitä enemmän esillä.

  Evankeliumi on minulle, suorittajalle muistutus siitä, että "minun armossani on sinulle kyllin" ja että "tärkeää ei ole se, mitä ihminen tahtoo tai ehtii vaan että Jumala armahtaa". Minun ei tarvitse maksaa mitään, ei ansaita, ei suorittaa. Jos teen jotain, voin tehdä sen kiitollisuuudesta ja pelastuksen ilosta. Siksi, että muutkin saisivat maistaa tätä samaa, ylitsevuotavaa armoa.

  VastaaPoista