Sydämeen kaiverrettu

Sydämeen kaiverrettu
Jeesuksen sanoja

sunnuntai 6. helmikuuta 2022

Sydämeen kaiverrettu: KUUNTELEVAISUUTTA ELÄMÄN KESKELLÄ (vko 6)

Jos te tänä päivänä kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydäntänne. (Hepr. 3:7-8)

Millä tavoin sinulla taipumus "paaduttaa" sydämesi? Millainen olet ja mitä teet kun olet "paatunut"? Miten erottaa Jumalan ääni kaikista muista äänistä? (Vinkki: Jumala puhuu rakkautta, totuutta ja vapautta.)
3 kommenttia:

 1. Tekstiviestillä saapunut kommentti:
  Olen lapsesta saakka kuullut Jumalan äänen! Eri tilanteissa voi ihmetellä omia reaktioitaan!! Uskoontuloni jälkeen aloin jonkinasteiseen itsearviointiin, kun mokasin... Rukoilin Jumalaa osoittamaan, mitä sydämessäni on, joka johti ko käytökseen/reaktioon/outoon asenteeseen/mielikuvaan/ajatukseen ym.
  Pyhä Henki on armollinen! Ellei asia kirkastu heti, se saattaa selvitä ennen pitkää, ehkä vastaavassa uudessa tilanteessa tai ties missä...
  Kun asia selviää, kadun, teen parannusta ja valitsen luopua osoitetusta synnistä, vinoutuneesta asenteesta ym. Esim. yli-, alireagointi osoittavat tunne-elämän haavoista!
  Perheessämme/suvussamme voi kulkea tiettyjä (ajattelu-, tunne- ja käyttäytymismalleja) malleja, joille olemme sokeita.
  Pyhä Henki johtaa meitä kaikkeen totuuteen myös omasta sydämestämme! Nyt on aika selvittää salaisimmatkin alueet Jumalan edessä ja luovuttaa KAIKKI ristin juurelle. Vapauteen Kristus vapautti meidät!

  VastaaPoista
 2. Tekstiviestillä saapunut kommentti:
  Tulee antaa Raamatun ohjata tunteita. Ja päätöksiä, niin että Jumalan sana saa olla ohjaamassa. Siihen haluan pyrkiä rukoillen.

  VastaaPoista
 3. Tekstiviestillä saapunut kommentti:
  Turvataan Elävään Jumalan sanaan Raamattuun. Rukoillen tutkien. Antaen sen päättää ratkaisuissaimme, niin emme eksy, kun tunteet ei saa ohjata elämää. Vaan Elävän Jumalan sana.

  VastaaPoista