Sydämeen kaiverrettu

Sydämeen kaiverrettu
Jeesuksen sanoja

keskiviikko 8. toukokuuta 2019

Sydämeen kaiverrettu: mistä kannattaa pitää kiinni?

Sydämeen kaiverrettu vko 18:

PITÄKÄÄ KIINNI SIITÄ, MITÄ TEILLÄ ON, KUNNES MINÄ TULEN. (Ilm. 2:25).


Mitä niin arvokasta sinulla on, että kannattaa pitää siitä kiinni Jeesuksen tuloon asti? Onko se jotain, joka on Jeesukselta saatua ja hänelle annettua? Puuttuuko sinulta jotain oleellista, mistä pitää kiinni Jeesuksen tuloon saakka?

3 kommenttia:

 1. Tekstiviestillä:
  Hyviä kysymyksiä! Tuota miettiessä asiat asettuvat sellaiseen mittakaavaan, että lista on aika lyhyt. Muuta kai en loppujen lopuksi tarvitse kuin kyvyn rakastaa ja ottaa vastaan Jumalan armon ja rakkauden. Rukoilen, että osaisin pitää kiinni olennaisesta, sillä aika usein saan itseni kiinni siitä että käperryn omaan itsekeskeisyyteeni ja pidän kiinni sellaisesta, joka valuu käsistäni turhana tuulen tavoitteluna.

  VastaaPoista
 2. Tekstiviestillä:
  Jumalan antama usko, toivo ja rakkaus, niistä täytyy pitää kiinni.

  VastaaPoista
 3. Tekstiviestillä:
  Viime viikolla aloin kirjoittaa käsin paksua kierrevihkoa nimellä 'Hän ja minä'. Kokoan siihen raamatunpaikkoja, jotka ovat merkinneet ja merkitsevät minulle paljon... Aloin 1 Moos ja toiseksi käyn läpi parhaillaan Matteuksen evankeliumia. Saatuani sen käytyä läpi, palaan 2 Moos jne... Jos joudun myöhemmin vaikka sairastaman, pyydän luonani kävijöitä lukemaan tätä kierrevihkoa. Koen sen jo alkuvaiheessa upeaksi kokemukseksi. Se on ainoa, mitä haluan elämäni lopulla kuulla, Jumalan lupauksia ja johdatuksia, Kristuksen sovitustyötä ym...

  VastaaPoista